Horeca

iconwine Laheije Event Support is in staat om de gehele horeca voor uw evenement te organiseren en te begeleiden. Elk evenement is een nieuwe uitdaging en wordt met zorg voorbereid, uitgevoerd en afgehandeld.

Van drank, food, catering, benodigd materiaal en barren tot de benodigde techniek. Alles kan geleverd worden. Omdat Laheije Event Support veel ervaring heeft op horeca gebied zijn de beste prijzen in verhouding tot de kwaliteit leverbaar, waardoor een maximale omzet gegarandeerd wordt. Ook voor al het personeel zoals personeel voor op- en afbouw, bar-, ticket- en wc-personeel, stage en event managing en artiesten begeleiding zit u bij ons uitstekend. De door ons ingezette mensen hebben veel ervaring in de evenementenbranche en weten wat er van hen verwacht wordt.

Er wordt per aanvraag gezocht naar het beste aanbod en oplossingen. Benieuwd wat Laheije Event Support u te bieden heeft met betrekking tot de horeca? Vraag dan vrijblijvend informatie op of maak een afspraak, zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn!

bar half schuin foodplein (2) bar close up

IMG_4472 IMG_6170 IMG_4751

Op deze website kunt u de meeste informatie vinden over onze producten en diensten. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via support@laheije.nl of telefoon +31(0)6-51332252.

Bezoek ook onze Facebook pagina facebook